Webbportal

Så här enkelt beställer du på vår webbportal!

1. Klicka på ”Inloggning kunder” här på hemsidan!

2. Logga in med ditt användarnamn och lösenord, nu är du inne på din egen del av portalen.

3. Välj vilken av dina trycksaker (eller flera) som du vill beställa, du kan ”bläddra” i dina trycksaker så att du ser att allt är rätt!

4. Välj antal ex, ange önskad leveranstid, adress och leveranssätt, allt med några få klick, priset får du direkt på skärmen.

5. Tryck på ”Skicka” – ordern går iväg till oss!

6. Inom någon minut får du en orderbekräftelse till din e-postadress – klart!

Mervärden på webbportalen!
Självklart kan vi också producera layout och original för dina trycksaker. Men väl inne på portalen spelar det ingen roll om vi, någon annan du anlitar eller du själv har tagit fram originalen.

Men vi erbjuder mervärden, vi ser utan kostnad* till att de original du skickar oss är perfekt optimerade för utskrifter och tryck. Vi lägger upp och ”vårdar” dina original på portalen. Du betalar bara ett lågt fast pris för tryck/utskrifter plus eventuell frakt!

*Gäller ej om omfattande originalarbete behöver utföras, då meddelar vi och lämnar prisuppgift. Men tillfixande av småfel och PDF-framställning för tryck ingår alltid!

Mer exakt hur går det till?
Det är det enkelt att ta reda på! Klicka på länken nedan och ladda hem vårt PDF-bildspel, då får du veta i detalj! Mycket välkommen!

KnappB Knapp

Ejheden & Ejheden Produktion AB    I    Kanalvägen 15    I    183 38 Täby    I    08-20 50 35    I    info@ejheden.se

KnappB2 Knapp2 Knapp