Produktionsbyra
DSC0063 DSC0048 DSC0012

Ejheden & Ejheden Produktion AB    I    Kanalvägen 15    I    183 38 Täby    I    08-20 50 35    I    info@ejheden.se

Välkommen till en produktionsreklambyrå!

Vi har under åren många gånger kunna föra i bevis att vi ofta är ett starkt alternativ till traditionella reklambyråer. Vid vissa givna förutsättningar, men alltid med bibehållen kvalitet, kostar det kort och gott mindre att anlita oss.

Vi skiljer oss från den traditionella reklambyrån genom vårt arbetssätt, som är rakare. Från förutsättningar som våra kunder ger oss producerar vi effektiv reklam genom en kort och kostnadseffektiv process.

Du kan köpa ”à la carte”. Behöver du hjälp med en text? Okey! Formgivning och/eller digitala original? Prata med oss! Tips om tryckteknik eller hemsidesproduktion? Givetvis! En enstaka broschyr eller en hel kampanj? Välkommen!

Vad vi vanligen arbetar med:

Lite tillspetsat kanske, men om du ser över de uppdrag du idag lägger ut på din reklambyrå, så är det mycket troligt att du kan tjäna pengar på att lägga en del av jobben hos oss!

Kostnadseffektivitet!
Vi konkurrerar egentligen inte med traditionella reklambyråer, åtminstone inte när den traditionella byrån håller sig till det den är bra på, att arbeta med hela kedjan; från grundläggande teoretisk analys till färdiga original och produktion av enheter (lite förenklat uttryckt). Men allt för ofta läggs också uppdrag som inte kräver den traditionella reklambyråns totalkompetens ut på byråerna. När uppdraget inte passar byråns organisation och arbetssätt tar byrån nästan alltid för mycket betalt. Genom vårt arbetssätt kan vi erbjuda våra kunder mycket hög kvalitet, men till väsentligt lägre kostnader än vad den traditionella reklambyrån skulle ha debiterat för samma jobb. För fullständighetens skull; det omvända gäller förstås för oss kontra reklambyrån om vi tar ”fel” jobb. Vi är mycket noga med att aldrig göra det. Se över de reklamuppdrag du lägger ut idag; kanske kan du i en del (eller alla) fall spara reklampengar genom att välja en kostnadseffektivare samarbetspartner?

Vårt senaste Nyhetsbrev